luni, 16 aprilie 2012


PRAJITURA FANTA


prajitura fanta

In afara de faptul ca arata tare bine, este o prajiturica racoroasa si buuuna de tot.
Crema de branza face toti banii (si glazura ar fi facut daca as fi folosit un alt
suc de portocale in loc de Fanta...). Amanunte cititi in continuare.
Prajitura e cu dedicatie pt Rux. Sper sa-ti placa. Photobucket

Ne trebuie:

Pentru blat:
6 oua
100 ml ulei
6 lg de zahar
2 lg de cacao
4 lg de faina
1 pachet praf de copt


Pentru crema:

500 g branza de vaci
200g unt
150 g zahar
esenta de vanilie (Butter vanilla)



Pentru glazura:

850 ml Fanta (sau orice alt suc va place)
2 plicuri de budinca de vanilie
5 linguri de zahar


Cum se face:
Blatul
Galbenusurile se amesteca cu zaharul (se mixeaza f putin, nu sa se topeasca zaharul,
amestecul tb sa ramana fluid). Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza sa se omogenizeze.
Se adauga apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cine nu pune comentarii lasubiect este sters